شناسایی 47 نوع غذای محلی در کرمانشاه

معاون گردشگری کرمانشاه از شناسایی ۴۷ نوع غذا و پیش‌غذا در استان برای جذب گردشگر خبر داد.

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه، علی صابر ۲۹ تیرماه ۹۹ گفت: «یکی از بخش‌های گردشگری، جذابیت غذایی است که می‌تواند تأثیر بزرگی بر جذب گردشگر داشته ‌باشد.»

او افزود: «یکی از برنامه‌های این اداره‌کل، جذب گردشگر به وسیله جاذبه‌های غذایی است، در همین راستا با هماهنگی مسئولان گردشگری، توانستیم غذاهای محلی هر شهرستان را شناسایی کنیم.»

معاون گردشگری کرمانشاه با اشاره به تنوع غذاهای محلی در کرمانشاه گفت: «۴۷ نوع پیش‌غذا و غذای‌محلی در استان شناسایی شد و نحوه تهیه و طبخ آن‌ها نیز به‌صورت مکتوب ثبت شد.»

او افزود: «درصدد هستیم با استفاده از فضای مجازی و تبلیغات گردشگری، این غذاها را به عنوان جاذبه گردشگری معرفی کنیم.»

صابر از برنامه‌ریزی برای برگزاری رویدادهای گردشگری غذایی خبر داد و گفت: «امیدواریم با پایان اپیدمی کرونا بتوانیم این رویدادها را در سطح استان و کشور برگزار کنیم.»

او از بررسی مراحل تهیه یک برنامه تلویزیونی برای معرفی هرچه بهتر غذاهای محلی خبر داد و تصریح کرد: «در صورت ایجاد تفاهم‌های نهایی، این برنامه با نام \"خوش‌اشتها\" از شبکه ملی پخش خواهد شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1399042936

برچسب‌ها